Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /usr/home/iaeden.cat/web/centredefauna/wp-includes/plugin.php on line 579 Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /usr/home/iaeden.cat/web/centredefauna/wp-includes/plugin.php on line 579 Centre de Fauna dels Aiguamolls – Arriben per primera vegada dos lirons grisos.

Arriben per primera vegada dos lirons grisos.

Centre de Fauna del Parc Natural dels Aiguamolls.
Divendres, 4 d’octubre del 2013

Aquest mes de setembre vam tenir la sorpresa de rebre dos lirons grisos. Una família de Les Planes d’Hostoles els van trobar i els van portar fins el Parc.
Estem molt contents perquè estan molt bé de salut i cada dia es fan més grans i ja mengen de tot.

És la primera vegada que arriba aquesta espècie al Centre de Fauna i això és tot un repte per nosaltres. Estem programant la seva hivernació i el seu alliberament amb l’ajuda d’experts. Per això passaran tot l’hivern amb nosaltres.

El liró gris (Glis glis) és un petit rosegador, l’única espècie del gènere Glis. És una espècie nativa a tot Europa, excepte Gran Bretanya. És relativament freqüent a Catalunya, tot i que no es disposa d’estudis recents ni de dades actualitzades. Viu entre els 50 i 2000 metres d’alçada, principalment als boscos caducifolis, on s’alimenta d’aglans i fages.

PER MANTENIR OBERT EL CENTRE DE FAUNA NECESSITEM DEL TEU SUPORT. Fes un donatiu a www.iaeden.cat

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search

esquirolAccipiter_gentilis.IMG_0041.juv_fem.ne_